Călătoria mea personală cu terapia energetică

În 2020 mi-au apărut erupții cutanate în destul de multe locuri de pe corp. M-am dus la medicul meu de familie pentru a le verifica; nu era vorba de bacterii. Am primit câteva creme cu steroizi, dar acestea nu au făcut decât să înrăutățească lucrurile. Am încetat să le mai folosesc și am început să mă documentez despre ceea ce părea a fi eczemă.

Uneori, mâncărimea era atât de intensă încât mă trezeam noaptea să mă scarpin și nu mă puteam opri. Erau zile în care mă simțeam epuizată și nu mă puteam opri din plâns din cauza lipsei de somn și a frustrării. Atingerea hainelor și a așternuturilor de pat se simțeau ca un șmirghel pe pielea mea. A trebuit să-mi tai părul lung pentru că până și o șuviță pe ceafă mi se părea chinuitoare. Toate acestea au durat aproximativ un an. În 2021 am decis să caut terapii alternative și m-am simțit atrasă de Reiki, o formă de terapie energetică. Eram încă în mijlocul pandemiei, așa că am decis să merg la un curs. Motivația mea principală a fost să găsesc alinare pentru erupțiile mele cutanate, deoarece nu am găsit un tratament oficial pentru a vindeca eczema complet.

Reiki este o veche terapie de vindecare energetică Japoneză. Practiciana își folosește palmele pentru a simți zonele din corp în care există acumulări de toxine, care se pot manifesta sub formă de dureri sau chiar boli. Eu practic Jikiden Reiki care nu are nici o influență occidentală.

Călătoria mea de vindecare a fost o adevărată aventură și sunt încă în ea. A fost dureroasă și frustrantă in mare parte, dar m-a făcut să mă îndrăgostesc de Reiki. În mod ironic, m-a ajutat de asemenea, să mă conectez cu corpul meu și să mă îndrăgostesc de el. Am folosit și alte lucruri în afară de Reiki pentru a-mi completa vindecarea, inclusiv consiliere psihoterapeutică; pentru că sunt și terapeută de Psihosinteză.

După părerea mea, călătoria de vindecare a fiecărei persoane este unică, iar vindecarea adâncă nu înseamnă doar remedierea simptomelor; ea este mult mai profundă decâ atât. Este vorba despre a da glas discomforturilor, durerilor, bolii sau problemelor psihologice. Este nevoie de răbdare cu tine și cu procesul tău. Vine cu dorința de a face schimbări nu doar în mintea ta, ci și în viața ta.

Așadar, după ce am folosit Reiki pentru mine însămi în ultimul an și jumătate și pentru familia și prietenii mei, am decis sa o adaug oficial la setul meu de instrumente profesionale. Fie că esti în căutarea unei ore de relaxare sau vrei să lucrezi la orice provocare fizică sau psihologică, nu ezita să mă contactezi pentru o consultație gratuită de 15 minute. Ofer Reiki, consiliere psihoterapeutică sau o combinație a celor două.

Dacă deplasarea la ședințe în persoană este un pic mai greu pentru tine, ofer și Enkaku/ Reiki la distanță, care este la fel de eficienta (testimonial). Ședințele vor avea loc în confortul casei tale, la o oră care îți convine si când poți fi complet netulburat(ă).

Sper ca si calatoria ta de vindecare sa iti aduca pace.

Cauți sprijin în călătoria ta umană? Dacă doresti să începem călătoria de explorare împreună, foloseste formularul de contact de pe site-ul meu. Sau da like sau distribuie această postare cu cineva care crezi că i-ar putea plăcea.