Ce mă face să fiu ‘eu’


Atât experiențele plăcute cât și dureroase au modelat cine sunt astăzi, deoarece m-am luptat cu probleme de sănătate mintală în adolescentă. M-am nascut intr-un oras frumos din vestul Romaniei si m-am mutat in Londra in 2006.

In Londra, circumstanțele m-au determinat să lucrez în domeniul financiar timp de aproape zece ani, în ceea ce acum mi se pare o altă viață. Chiar dacă a fost o experiență plină de satisfacții în multe privințe, dupa ce am implinit 30 de ani, am început să simt că viața mea nu mai avea scop și sens. Așa că am decis să-mi urmez pasiunea pentru autodezvoltare, sănătate mintală și spiritualitate și m-am înscris la un curs postuniversitar de consiliere de Psihosinteză, care a durat trei ani. În timpul formării mele, mi-am dat seama că aveam trăsături de ADHD; acest lucru m-a ajutat sa inteleg unele lupte din viața mea, mai ales în școală. Am început să explorez neurodiversitatea printr-o lentilă transpersonală.

Am fost conștienta și atrasa de terapiile energetice de mulți ani, dar ceva m-a împiedicat să le explorez mai mult. În 2020 am fost confruntata cu o afecțiune bruscă a pielii și după ce nu am avut prea mult noroc cu medicina occidentală, am decis să încerc o abordare alternativă. Am descoperit Jikiden Reiki și m-am îndrăgostit de simplitatea și valorile sale. Asa a început călătoria mea de autovindecare profundă, iar acest lucru m-a determinat sa practic Reiki profesional.

De asemenea, sunt interesată de spiritualitate. Am fost botezată și crescută in religia Ortodoxă, dar în adolescență am devenit dezamăgită de această religie dogmatică. După ani de explorare interioară și exterioară a diferitelor credințe si religii, am început călătoria mea de conectare cu divinul într-un mod care are mai mult sens pentru mine: un mod nedogmatic și unic, care mă face să mă simt mai autentică și mai împlinită.

În călătoria mea de descoperire de sine am întâlnit oameni minunați care m-au susținut pe parcurs, care mi-au oferit un spațiu sigur și iubitor pentru ca adevăratul meu eu să iasă la iveală. Sper să iti pot oferi un spațiu similar în timp ce pornesti în călătoria ta unică de conectare cu sinele tau autentic.

Formare în Psihosinteza:

  • Certificat în fundamente de Psihosinteză (1 an)
  • Diploma postuniversitară de nivel 7 în consiliere prin Psihosinteză (2 ani)
  • Plasament într-o clinică cu cost redus (1 an și 6 luni)

Formare în terapie energetică/Reiki si descendentă:

Shoden (Nivelul 1) & Okuden (Nivelul 2)

​Mikao Usui -> Chujiro Hayashi -> Chiyoko Yamaguchi -> Tadao Yamaguchi -> Rika Tanaka > Andreea Fagetan