Intrebari frecvente

~ CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPA CE TE CONTACTEZ? ~


Terapie de Psihosinteză: După ce mă contactezi, poți să rezervi o consultație gratuiă de 15 minute online sau telefonică să programezi o ședință inițială. Este important să găsești terapeutul potrivit pentru tine, iar prima ședință ne oferă amândurora posibilitatea de a afla dacă ne potrivim. Poți împărtăși mai mult despre luptele tale, trecutul tău și așteptările tale de la terapie. De asemenea, poți pune orice întrebări pe care le ai despre mine și despre modul în care lucrez. Până la sfârșitul ședinței, putem stabili dacă sunt terapeutul potrivit pentru tine.

Reiki: După ce mă contactezi, putem avea o consultație online sau telefonică gratuită de 15 minute sau poți programa o ședință inițială. Dacă decizi să programezi o ședință initială, îți voi trimite un chestionar pe care să îl completezi și să mi-l trimiți înapoi înainte de a ne întâlni.

~ ESTE UN CONTRACT IMPLICAT? ~


Terapie de Psihosinteză: Atunci când decidem să începem să lucrăm împreună, vom încheia un acord scris în care poți afla mai multe despre termenii de confidențialitate și de anulare. Îți sugerez un număr de 6 ședințe săptămânale; acest lucru îți va oferi mai mult timp pentru a vedea cum te simți în legătură cu relația noastră terapeutică. După aceea, dacă decizi să continui terapia, vom face acest lucru în cadrul unui contract deschis, în care se vor aplica în continuare termenii contractului.

Reiki: Nu, nu există un contract permanent, ci doar termeni și condiții legate de Reiki pe care va trebui să le citești și să le accepți înainte de a începe.

CARE ESTE DURATA ȘI COSTUL UNEI ȘEDINȚE? ~


Terapie de Psihosinteză: Sesiunile durează 50 de minute și sunt disponibile online sau în persoană. Ofer opțiunea de a avea ședințe de 30 min doar online, detalii la cerere.

Sesiune online: £55

Sesiune în persoană: £60

Reiki: Sesiunile pot fi între 30- 90 min.

În persoană:

sesiune practică de 40 min – £45

sesiune practică de 50 min – £60


Enkaku/la distantă:

sesiune de 30 min – £25

sesiune de 45 min – £40

sesiune de 60 min – £55

sesiune de 90 min – £85

~ CARE ESTE DISPONIBILITATEA TA?~


Luni-Vineri: 12 amiaza – 8pm

~ UNDE AU LOC SESIUNILE ÎN PERSOANĂ? ~


Ealing Broadway și West Ealing, Londra.

~ OFERI REIKI COPIILOR? ~


Da, ofer Reiki si copiilor.

~ OFERI TERAPIE ȘI ÎN ALTE LIMBI? ~


Da, ofer terapie și în Engleza.

~ LUCREZI ȘI CU PERSOANE DIN AFARA MARII BRITANII? ~


Da, lucrez online și cu oameni din afara Marii Britanii.

Contact me for a free 15 min online or phone consultation or to book an initial session.

Back to Home