Reiki – terapie energetică

Eliberează blocajele din corpul, mintea și sufletul tău

“Există mai multă înțelepciune în corpul tău decât în filosofia ta cea mai profundă.”

nietzsche

Tradițiile orientale cred că energia există în toate, în jurul și în interiorul nostru. Această energie curge atunci când totul este în armonie, în natură și în interiorul corpului nostru.

Reiki a fost dezvoltat în Japonia în anii 1920 de către Mikao Usui și este o metodă de terapie de vindecare prin energie care optimizează capacitatea naturală de vindecare a organismului. Practicanta care este instruita transmite energia Reiki către receptor prin intermediul mâinilor sale. Această energie este asemănătoare cu energia care circulă în mod natural prin corpul uman; din acest motiv, este considerată o practică sigură pentru toată lumea. Eu practic Jikiden Reiki, care nu conține influențe sau modificări occidentale.

Cred că atunci când există un dezechilibru emoțional sau mental, în organism se pot manifesta diverse afecțiuni de sănătate

Am avut sesiuni de terapie energetică înainte, dar călătoria mea personală cu Reiki a început când am avut o problemă de sănătate în 2020, iar medicina occidentală nu m-a putut ajuta. La acea vreme lucram deja ca terapeută de psihosinteză. Așadar, orientarea și înțelegerea mea de Reiki vin din experiența mea personală și perspectiva psihoterapeutică. Munca mea este intuitivă. Știu cât de incredibil de util poate fi Reiki, iar acum folosesc această experiență pentru a-i ajuta pe alții.

Reiki te poate sprijini cu diverse probleme fizice sau psihologice. În timpul unei ședințe de Reiki, îmi voi folosi mâinile pentru a găsi și a mă concentra asupra zonelor din corpul tău care au toxine și blocaje. Efectuez tratamentul cu tine complet îmbrăcata, si te vei putea întinde sau sta pe un scaun. Durata unei ședințe pate fi între 30 min și 90 de minute. Fiecare curs de tratament este unic, iar numărul de ședințe necesare va depinde de modul în care corpul tău răspunde la Reiki.

Daca iti este greu sa vi la ședințele de tratament în persoană, indiferent de motiv, ofer și Reiki la distanță numit Enkaku. Reiki la distanță funcționează în același mod ca și sesiunile în persoană (poti citi testimonial aici.) Îmi voi folosi mâinile pentru a simți și a trimite Reiki în zonele din corpul tău în care există toxine. La o dată și o oră convenite, când ai timp pentru tine și te poți relaxa fără a fi deranjat de nimeni in comfortul casei tale, începem tratamentul când stai întinsa într-o poziție confortabilă.

Fie că ești interesata să îți oferi timp pentru a te relaxa sau vrei să explorezi orice dificultate fizică sau psihică, pot fi ghidul tău în călătoria ta de vindecare.

Practica mea Reiki este deschisă oricărui gen.

Vrei să afli detalii despre durata, costul și disponibilitatea sesiunii? Consultă pagina de Intrebări frecvente.

~ Contactează-mă pentru o consultație gratuită de 15 minute online sau la telefon dacă ai întrebări sau dacă doresti să rezervi o sesiune inițială de terapie ~