Română

Îndrum femei să-și exploreze provocările și să se îndrăgostească de sinele lor adevărat

„Ești imperfectă, ești construită pentru luptă, dar ești demnă de iubire și apartenență.”

Brene brown

serviciile pe care le ofer

Consiliere psihoterapeutică

A fi om nu este ușor. A fi femeie vine cu propriul set de provocări, așteptări și confuzie. Dedesubt de condiționările culturale si de mediu familial, încercarile prin care ai trecut și traumele generaționale pe care s-ar putea să nu fii conștientă că le porți, se ascunde cea mai adevărată expresie a ta.

Lucrez cu femeile între 30 și 50 de ani care se luptă cu trăsăturile deficitului de atentie (ADHD), stima de sine scăzută, anxietate și anxietate socială. Folosesc modelul Psihosinteza, un amestec frumos de psihologie și spiritualitate nedogmatică. Ce înseamnă asta în ceea ce privește modul în care lucrez? Văd călătoria umană cu provocările și luptele ei ca pe o călătorie spirituală de auto-realizare și acceptare de sine. Pe tine te văd ca pe o ființă umană plină de potențial și cu un scop unic în viață pe care doar tu îl poți îndeplini.

Văd provocările și luptele tale ca pe ceva ce încearcă să apară în viața ta și nu ca pe o boală care trebuie vindecată. Nu dau diagnostic și nu prescriu medicamente, dar îti pot oferi sprijin terapeutic dacă ești pe drumul pentru a obține un diagnostic de Deficit de atentie (ADHD). Folosesc un cadru neurodivers și o viziune holistică care include legătura dintre minte, corp și sentimente. Munca mea este intuitivă și în afară de terapia vorbită, s-ar putea să folosesc tehnici creative, meditație și chiar Reiki, dacă ești deschisă, pentru a te ajuta să-ți explorezi provocările și lumea interioară. Împreună putem explora impactul pe care trăsăturile deficitului de atentie (ADHD), stima de sine scăzută, anxietatea și anxietatea socială îl au asupra vieții tale și modul în care te împiedică să-ți creezi viața pe care ți-o dorești și să-ți exprimi sinele autentic.

Tipul de consiliere pe care îl ofer este psihoterapeutic, ceea ce înseamnă că este pe termen lung și mai aprofundat, deoarece vom explora dificultățile tale pentru a ajunge la rădăcina a ceea ce le provoacă.

Ofer o consultație gratuită de 15 minute.

Alte probleme cu care lucrez:

  • Codependența
  • Identitate
  • Încredere scăzută
  • Neurodiversitate
  • Probleme de relații
  • Scopul vieții, Sensibilitate crescută, Sexualitate și gen, Sentiment de apartenență, Spiritualitate, Stres legat de muncă
  • Traumă generațională
  • Valoare de sine scăzută

Ofer consiliere psihoterapeutica în Română și Engleză și pot lucra online cu femei din afara Marii Britanii, inclusiv Romania. Alte opțiuni de terapie disponibile sunt în persoană în Londra.

Luni & Joi- sesiuni online

Marti & Vineri- sesiuni în persoană (în Londra)

Reiki

Reiki este energia care există în orice, în jurul nostru și în interiorul nostru. Este energia care curge atunci când totul este în armonie, în natură și în corpurile noastre. Atunci când există un dezechilibru, fie mental, fie emoțional, în organism pot apărea diferite blocaje. Reiki este, de asemenea, o metodă practică de vindecare japoneză care optimizează sistemele naturale de vindecare ale corpului. A fost creată în anii 1920 de Mikao Usui în Japonia, iar astăzi este folosită în întreaga lume sub diferite forme. Practic o formă mai tradițională și mai pură de Reiki numită Jikiden Reiki, despre care am aflat când mă luptam cu unele probleme de sănătate. Pentru mine, nu este doar o metodă de vindecare; a devenit parte din viața mea.

Reiki vă poate ajuta cu probleme fizice și psihologice cu care vă confruntați. Vă poate ajuta să curățați energia blocată care poate avea legătură cu emoțiile și să permită corpului tău să-și găsească starea naturală de echilibru. Reiki poate fi folosit în siguranță ca suport suplimentar pentru vindecare, deoarece completează modelul medical occidental. În timpul unei sesiuni de Reiki, îmi voi folosi palmele pentru a simți nivelurile de energie si mă voi concenta asupra zonelor în care exista “byosen” – aceasta este o zonă care are blocaj energetic sau în care energia nu mai curge liber. Fiecare curs de tratament este unic și numărul de ședințe va depinde de modul în care organismul dumneavoastră răspunde la tratament. Dacă este necesar, pot folosi și formarea mea de consiliere psihoterapeutică pentru a explora orice probleme psihologice care ar putea iesi la suprafată în timpul tratamentului.

Ofer Reiki femeilor de toate vârstele și ofer o consultație gratuită de 15 minute.

Ofer sesiuni de Reiki la distanță (Enkaku Reiki) online si sesiuni în persoană, în Vestul Londrei.

Luni & Joi – sesiuni de Reiki la distanță/ online

Marți & Vineri – sesiuni de Reiki în persoană in Vestul Londrei

Despre mine

Atât experiențele plăcute cât și dureroase au modelat cine sunt astăzi, deoarece m-am luptat cu probleme de sănătate mintală în adolescentă. M-am nascut in Timisoara, un oras frumos din vestul Romaniei si m-am mutat la Londra in 2006.

În Londra, circumstanțele m-au determinat să lucrez în Finanțe timp de peste zece ani în ceea ce acum pare o altă viață. Chiar dacă a fost o experiență plină de satisfacții din multe puncte de vedere, odata cu virsta de 30 de ani, am început să simt că viața mea nu are rost și sens. Așa că, am decis să-mi urmez pasiunea pentru dezvoltare personală, sănătate mintală și spiritualitate și m-am înscris la un curs postuniversitar de consiliere în Psihosinteză care a durat trei ani. Mi-am dat seama că am trăsături Deficit de atentie (ADHD) în timpul antrenamentului; acest lucru a ajutat la explicarea unora dintre luptele din viața mea și m-a făcut să încep călătoria mea de acceptare de sine.

Mai târziu, în timp ce lucram ca și terapeut, mi-am dat seama că eram interesată și de munca energetică, ceea ce m-a determinat să urmez antrenamentul Reiki și să devin un practicant Reiki.

În călătoria mea de descoperire de sine am întâlnit oameni minunați care m-au susținut pe parcurs, care mi-au oferit un spațiu sigur și iubitor pentru ca adevăratul meu eu să iasă la iveală. Sper să vă pot oferi un spațiu similar în timp ce porniți în călătoria voastră unică de conectare cu sinele vostru autentic.

~ Contactați-mă dacă doriți să rezervați o sesiune inițială sau pentru o consultație gratuită de 15 minute dacă aveți întrebări ~

andreeafagetan@gmail.com

0044-785 840 3909