Terapii pentru a vindeca inima, mintea si corpul

descoperă sinele tău adevărat:terapie psihosinteza si reiki- terapie energetica pentru femei

~ Online și in persoana in Londra ~

” Cea mai rară esență a trandafirului se găsește în spini.”

Rumi

Bună, sunt Andreea.

Sunt terapeută de Psihosinteză și practicantă Reiki- terapie energetică, pasionată de autodezvoltare, de înțelegerea minții umane si de explorarea spiritualității non dogmatice. Telul meu e sa ghidez femeile să se vindece și să își găsească vocea și sinele autentic.

Principalele probleme cu care lucrez:

~ anxietate / anxietate socială ~
~valoare de sine scăzută ~
~ depresie ~
~ scopul și sensul vieții ~

~ trăind cu eczemă ~

terapii pentru vindecarea inimii, mintii si a corpului


Terapie Psihozinteza: Indragosteste-te de imperfectiunile tale

Te voi ghida să își explorezi provocările și să te îndrăgostesti de sinele tău authentic

A fi om nu este ușor. A fi femeie vine cu un unic set de provocări, expectații și confuzii. Sinele tău aevărat se ascunde sub condiționarea de mediu și cultură, provocările din trecut și traumele generaționale pe care e posibil să nici nu știi că le ai.

Deci, cum te pot ajuta să te conectezi cu sinele tău adevăratul? Voi folosi modelul de consiliere Psihosinteză, un amestec frumos de psihologie și spiritualitate ne-dogmatică. Văd provocările și luptele tale ca pe ceva ce încearcă să apară în viața ta, nu ca pe o boală care trebuie vindecată. Te văd ca pe o ființă umană plină de potențial și cu un scop unic în viață, pe care numai tu îl poți îndeplini. Te văd, de asemenea, ca pe un Suflet aflat într-o călătorie umană de autocunoaștere, acceptare și realizare de sine.

Lucrul nostru va fi pe termen lung și mai aprofundat, deoarece vom explora luptele tale pentru a ajunge la rădăcina cauzelor care le provoacă. Folosesc un cadru neurodivers- ideea că fiecare persoană este diferită și unică, și o viziune holistică care include legătura dintre minte, corp și sentimente. Munca mea este intuitivă și, în afară de terapia prin vorbire, aș putea folosi tehnici creative, meditație și muncă energetică pentru a te ajuta să iti explori provocările și lumea interioară.

Scopul meu este sa te ajut să îți explorezi nu doar luptele și provocările, ci și potențialul tău

Te voi îndruma

Să descoperi ce se ascunde sub luptele și anxietățile tale

Să te conectezi cu părțile din tine care s-ar putea simți urâte și de neiubit și să descoperi darurile lor unice

Să devii conștientă de ceea ce te împiedică să dezvolți relații mai profunde și mai semnificative

Să îți găsești vocea și expresia unică în lume

Să te îndrăgostești de întregul tău și să devii sinele tău autentic

Să găsești mai mult scop și sens în viața ta

Explorează-ți convingerile despre ce înseamnă a fi femeie

Alte probleme cu care lucrez:

 • Codependență
 • Identitate
 • Încredere scăzută
 • Neurodiversitate
 • Probleme legate de relații
 • Sensibilitate ridicată, Scopul vieții, Singurătate, Stima de sine scăzută, Sexualitate și gen, Sentiment de apartenență, Spiritualitate, Stres legat de muncă
 • Traume generaționale
 • Valoare de sine scăzută

Ofer terapie online și în personă în Ealing, Londra, cu femei din Marea Britanie și din afara ei.

Ofer o consultație gratuită de 15 minute.

Reiki / Terapie energetică: Vindeca-ti corpul si mintea

Te voi sprijinii să eliberezi blocajele din corpul și mintea ta și să te vindeci

Tradițiile orientale cred că energia există pretutindeni, în jurul și în interiorul nostru. Energie care curge atunci când totul este în armonie, în natură și în interiorul corpului nostru. Atunci când există un dezechilibru emoțional sau mental, în corp se pot manifesta diverse afecțiuni de sănătate.

Există multe metode de terapie cu energia în prezent, dar cea de care m-am îndrăgostit eu, este una tradițională numită Jikiden Reiki. Este o metodă de terapie energetica, simplă și practică, care optimizează sistemele naturale de vindecare ale organismului. A fost dezvoltată în anii 1920 de Mikao Usui în Japonia, iar astăzi este folosită în întreaga lume în diferite forme.

Reiki poate ajuta cu diferite probleme fizice sau psihologice. Cred că există o legătură puternică între minte, corp și sentimente. În timpul unei ședințe Reiki, îmi voi folosi mâinile pentru a găsi și concentra pe zonele cu “byosen” – aceasta este o zonă care are un blocaj energetic, în care energia nu mai circulă liber.

Principalele probleme psihologice cu care lucrez sunt anxietatea, anxietatea socială, stima de sine scăzută, depresia și lipsa de scop și de sens. Dar, pot lucra și cu alte provocări psihologice.

Pot oferi sprijin pentru multe probleme fizice, inclusiv eczema, un lucru cu care m-am luptat și eu și sunt conștientă de impactul psihologic pe care îl poate avea asupra cuiva.

În munca noastră împreună, aș putea folosi o combinație de Reiki și terapie prin psihosinteză, dacă cred că va fi de ajutor.

Fiecare curs de tratament este unic, iar numărul de ședințe va depinde de modul în care răspunzi la tratament.

Ofer sesiuni de Reiki la distanță (Enkaku Reiki) online si sesiuni în persoană, în Vestul Londrei.

Ofer o consultație gratuită de 15 min.


Disponibilitate: Terapie Psihosinteza si Reiki

Luni si Joi – sesiuni de Psihosinteza online si Reiki la distanță

Marți – sesiuni de Reiki în persoană in Ealing

Vinerisesiuni de Psihosinteza în persoană in Ealing

Durata si tarif:

~ Sesiune de Terapie Psihosinteza: £60/ 50 min – în persoană

£55/ 60 min session- online

~ Sesiune de Reiki/terapie energetica: £60/ 50 min- în persoană

£55/ 60 min session- Enkaku/ la distanta

~ ~ Ofer si ședințe de durată mai lungă la cerere. ~~

Despre mine și munca mea


Atât experiențele plăcute cât și dureroase au modelat cine sunt astăzi, deoarece m-am luptat cu probleme de sănătate mintală în adolescentă. M-am nascut in Timisoara, un oras frumos din vestul Romaniei si m-am mutat in Londra in 2006.

În Londra, circumstanțele m-au determinat să lucrez în Finanțe timp de peste zece ani în ceea ce acum pare o altă viață. Chiar dacă a fost o experiență plină de satisfacții din multe puncte de vedere, odata cu virsta de 30 de ani, am început să simt că viața mea nu are rost și sens. Așa că, am decis să-mi urmez pasiunea pentru dezvoltare personală, psihologie și spiritualitate și m-am înscris la un curs postuniversitar de consiliere în Psihosinteză care a durat trei ani. Mi-am dat seama că am trăsături de Deficit de atentie (ADHD) în timpul antrenamentului; acest lucru a ajutat la explicarea unora dintre luptele din viața mea și m-a făcut să încep călătoria mea de acceptare de sine.

Mai târziu, în timp ce lucram ca și terapeut, m-am confruntat cu unele probleme de sănătate care au aparut brusc. Am decis să încerc Reiki, deoarece medicina occidentală nu a avut un remediu pentru ele și, de asemenea, am fost interesată de terapia energetică. După ce am terminat cursul de terapie energetică, am petrecut multe luni cu autovindecarea mea. Datorită formării mele în consiliere, am devenit deosebit de interesată de problemele psihologice care se manifestă în corp. Am petrecut, de asemenea, timp explorând conexiunea dintre corp, minte și sentimente în munca mea de vindecare.

Simt că o parte din călătoria mea umană este să mă conectez cu dragostea mea pentru cuvinte. În urmă cu câțiva ani, am început să scriu povesti scurte și poezii, iar de atunci, ele au fost modul meu preferat de a mă conecta cu mine și cu lumea din jurul meu. Soulwarrior.blog este un proiect personal care îmi e foarte drag.

În călătoria mea de descoperire de sine am întâlnit oameni minunați care m-au susținut pe parcurs, care mi-au oferit un spațiu sigur și iubitor pentru ca adevăratul meu eu să iasă la iveală. Sper să vă pot oferi un spațiu similar în timp ce porniți în călătoria voastră unică de conectare cu sinele vostru autentic.

Formare în Psihosinteza:

 • Fundamentele psihosintezei (4 zile)
 • Certificat în fundamente de psihosinteză (1 an)
 • Diploma postuniversitară de nivel 7 în consiliere prin fotosinteză (2 ani)
 • Plasament într-o clinică cu cost redus (1 an și 6 luni)

Formare în terapie energetică/Reiki si descendentă:

Shoden (Nivelul 1) & Okuden (Nivelul 2)

​Mikao Usui -> Chujiro Hayashi -> Chiyoko Yamaguchi -> Tadao Yamaguchi -> Rika Tanaka > Andreea Fagetan

~ Contactează-mă dacă doresti să rezervi o sesiune inițială de terapie sau pentru o consultație gratuită de 15 minute dacă ai întrebări ~