Psihosinteza si Reiki

Eliberează-ți mintea, vindecă-ți corpul si inima

descopera tu-ul tau autentic

” A-i cunoaște pe ceilalți este inteligență; a te cunoaște pe tine însuți este adevărata înțelepciune.
Să-i stăpânești pe ceilalți este putere; să te stăpânești pe tine însuți este adevărata putere.”

Lao Tzu

AI SIMȚIT ÎN CEA MAI MARE PARTE A VIEȚII TALE CĂ EȘTI DIFERITĂ ȘI ȚI-A FOST GREU SĂ TE INTEGREZI?

EȘTI O FEMEIe CARE SE STRĂDUIEȘTE SĂ SE EXPRIME?

Ti se pare greu să te conectezi cu oamenii și să formezi relații mai profunde?

Ai uneori senzația că îți lipsește manualul “cum să fii om”?

EȘTI SENSIBILĂ ȘI UNEORI TE SIMȚI UȘOR COPLEȘITĂ ÎN SITUAȚII SOCIALE?

EȘTI RAȚIONALĂ SAU LOGICĂ, DAR EȘTI DESCHISĂ ȘI LA TERAPII ALTERNATIVE SAU LA IDEEA DE EXISTENȚĂ A SUFLETULUI?

DOREȘTI SĂ-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATUL TĂU SINE?

A fi om nu este întotdeauna ușor. Uneori vine cu provocări, așteptări și confuzie, mai ales atunci când esti femeie si nu te încadrezi într-o etichetă socială. Atunci când ești diferită și te lupți să te integrezi, te poți simți înstrăinată și singură; te poți simti deconectată și nu iti iubești sinele tău autentic. S-ar putea să te străduiești să fii ceva ce nu ești pentru a fi acceptată. S-ar putea să te lupți să te exprimi și să te simți inconfortabil în situații sociale sau relații.

Dar adevăratul tu se ascunde sub condiționările de mediu și culturale, provocările din trecut și traumele generaționale pe care s-ar putea să nici nu știi că le porți. Vrea să iasă la iveală și are dreptul de a fi văzut și auzit!

Bună, sunt Andreea

Sunt terapeută de Psihosinteză și practicantă Reiki, pasionată de autodezvoltare, înțelegerea minții umane, terapie energetică si espiritualitate non-dogmatică

Lucrez în general cu femei; cu toate acestea, practica mea este deschisă și incluzivă pentru persoanele care se identifică ca fiind LGBTQ+. Te pot ajuta să te înțelegi pe tine însuți și să descoperi ce te împiedică să îți exprimi adevăratul sine și să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Principalele probleme cu care lucrez in consiliere psihoterapeutica sunt anxietatea, identitatea, anxietatea socială, stima de sine scăzută, stima de sine scăzută, depresia, trăsăturile ADHD și lipsa unui scop și a unui sens în viață. În opinia mea, acestea sunt semne de deconectare de la adevăratul sine.

Pe lângă consiliere psihoterapeutică, sunt pasionată și de terapia energetică. Practic Reiki, care te poate sprijini în diverse probleme fizice sau psihologice. Fie că ești interesata să îți oferi timp pentru a te relaxa sau vrei să explorezi orice dificultate fizică sau psihică, pot fi ghidul tău în călătoria ta de vindecare.

Practica mea Reiki este deschisă oricărui gen.

Terapie de Psihozinteza: Găsește tu-ul tau

Ce vezi cand te uiti in oglinda ta?

Sarcina ta nu este să cauți iubirea, ci doar să cauți și să găsești toate barierele pe care le-ai construit în tine împotriva ei.

rumi

Imagineaza-ț că te uiți într-o oglindă care este murdară și poate că are crăpături în ea. Imaginea pe care o vezi va fi o versiune distorsionată a ta. Dacă tu crezi că ceea ce vezi esti tu cea adevărata, acest lucru va avea un impact asupra modului în care vezi lumea si în care te conectezi cu oamenii din jurul tău.

Descoperă-te și acceptă-te în întregime

Am auzit de atâtea ori expresia “Fii tu însuți”, dar acest lucru nu este ușor de făcut pentru mulți oameni. De fapt, din momentul în care ne naștem, fără să ne dăm seama, suntem bombardați cu mesaje condiționate despre cum ar trebui să fim: norme de gen, așteptări privind frumusețea și performanța, credințe familiale, culturale și spirituale. Prin urmare, persoana care ești astăzi este rezultatul tuturor experiențelor tale unice de viață. S-ar putea ca unele dintre aceste experiențe sa fi fost frumoase și susținatoare, altele destul de dureroase și marcante. Aceste experiente te-au ajutat să dezvolți convingeri îngropate adânc despre tine, despre lumea întreaga și despre ceea ce este sau nu este dragostea; gândește-te la ele ca la murdăria sau fisurile din oglindă.

Îndrăgostește-te de imperfecțiunile tale

De-a lungul vieții, diverse părți din tine s-au dezvoltat pentru a te ajuta să faci față acestor experiențe. Aceste părți vor avea convingeri și dorințe diferite și uneori contradictorii despre viață. Ele se ascund sub provocările tale, s-au format în diferite etape ale vieții tale și au propria lor poveste de spus. Îți voi oferi un spațiu sigur și primitor pentru a te ajuta să înțelegi cum s-au dezvoltat și pentru a permite ca poveștile lor să se desfășoare într-un mod care ți se pare potrivit pentru tine. Voi fi alături de tine în timp ce începi să îți cureți oglinda ca sa poti vedea adevăratul tau sine.

Cred că luptele și provocările tale nu sunt boli care trebuie vindecate, ci sunt indicii despre ceva care încearcă să apară în viața ta

Modelul de terapie pe care îl folosesc este Psihosinteza, un model de psihologie transpersonală creată de psihiatrul italian Roberto Assagioli. Psihosinteza este un amestec frumos de psihologie și spiritualitate ne-dogmatică. Eu văd călătoria umană din două perspective. O ființă umană este un Suflet aflat într-o călătorie de autodescoperire, cu un scop și un sens unic în această viață. O ființă umană are de depășit provocări și lupte în viața ei pentru a-și putea îndeplini acest scop. Consider că rolul meu este acela de a te ghida să iti explorezi provocările și să iti descoperi acel scop.

Lucrul nostru va fi mai mult pe termen lung și în profunzime. Vom explora luptele tale pentru a ajunge la rădăcina a ceea ce le provoacă. Folosesc un cadru neurodivers, susținând convingerea că fiecare persoană este unică. În plus, folosesc o viziune holistică care include legătura dintre minte, corp și sentimente. Munca mea este intuitivă și, în afară de terapia prin vorbire, aș putea folosi tehnici creative, meditația și terapia energetică pentru a te ajuta să iți explorezi provocările și lumea interioară.

Te voi ghida sa:

Explorezi convingerile limitate despre tine și lumea din jurul tau

Ințelegi ce se ascunde sub luptele și anxietățile tale

Ajungi să te cunoști și să te accepți în întregime, nu doar părțile pe care crezi că oamenii vor să le vadă

Te conectezi cu corpul, mintea si sufletul tau

Exploreazi trăsăturile ADHD și sa te îndrăgostești de imperfectiunile tale

Descoperi vocea și expresia ta unică în lume

Găsești mai mult sens și scop în viața ta

Descoperi ce te împiedică să dezvolți relații mai profunde și mai semnificative

Probleme cu care am lucrat si lucrez mai mult:

 • Anxietate
 • Anxietate socială
 • Depresie
 • Identitate
 • Scopul si sensul vietii
 • Valoare de sine si stima scazuta

Alte probleme cu care lucrez:

 • Codependență
 • Identitate
 • Încredere scăzută
 • Neurodiversitate
 • Probleme legate de relații
 • Sensibilitate ridicată
 • Scopul vieții
 • Singurătate
 • Sentiment de apartenență
 • Spiritualitate
 • Stres legat de muncă
 • Trauma generaționala

Ofer o consultație gratuită de 15 minute.

Ofer terapie și în limba Română. Lucrez online și în persoană în Ealing, Londra.

Consiliere psihoterapeutica: Disponibilitate

Luni si Joi – sesiuni online

Marți – sesiuni în persoană in Ealing

Consiliere psihoterapeutica: Durata si tarif

~ Sesiune în persoană de 50min- £60~

~Sesiune online de 50 min- £55~

Reiki / Terapie energetică: Vindeca-ti corpul si mintea

Eliberează blocajele din corpul și mintea ta

“Există mai multă înțelepciune în corpul tău decât în filosofia ta cea mai profundă.”

nietzsche

Tradițiile orientale cred că energia există în toate, în jurul și în interiorul nostru. Această energie curge atunci când totul este în armonie, în natură și în interiorul corpului nostru.

Reiki a fost dezvoltat în Japonia în anii 1920 de către Mikao Usui și este o metodă de terapie de vindecare prin energie care optimizează capacitatea naturală de vindecare a organismului. Practicanta care este instruita transmite energia Reiki către receptor prin intermediul mâinilor sale. Această energie este asemănătoare cu energia care circulă în mod natural prin corpul uman; din acest motiv, este considerată o practică sigură pentru toată lumea. Eu practic Jikiden Reiki, care nu conține influențe sau modificări occidentale.

Cred că atunci când există un dezechilibru emoțional sau mental, în organism se pot manifesta diverse afecțiuni de sănătate

Am avut și eu probleme de sănătate în trecut și am experiența personală a cât de incredibil de util poate fi Reiki. Acum folosesc aceste experiențe pentru a-i ajuta pe alții.

Reiki poate sprijini persoanele cu diverse probleme fizice sau psihologice. În timpul unei ședințe de Reiki, îmi voi folosi mâinile pentru a găsi și a mă concentra asupra zonelor din corpul tău care au toxine și blocaje. Efectuez tratamentul cu tine complet îmbrăcata, si te vei putea întinde sau sta pe un scaun. Durata unei ședințe pate fi între o oră și nouăzeci de minute. Fiecare curs de tratament este unic, iar numărul de ședințe necesare va depinde de modul în care corpul tău răspunde la Reiki.

Daca iti este greu sa vi la ședințele de tratament în persoană, indiferent de motiv, ofer și Reiki la distanță numit Enkaku. Reiki la distanță funcționează în același mod ca și sesiunile în persoană. Îmi voi folosi mâinile pentru a simți și a trimite Reiki în zonele din corpul tău în care există toxine. La o dată și o oră convenite, când ai timp pentru tine și te poți relaxa fără a fi deranjat de nimeni in comfortul casei tale, începem tratamentul când stai întinsa într-o poziție confortabilă.

Înainte de a deveni practicanta Reiki, am fost și încă sunt consilieră psihoterapeutică. Prin urmare, interesul meu pentru terapia energetică este de asemenea dintr-o perspectivă psihoterapeutică și te pot ajuta să explorezi mai departe ceea ce iese la suprafată în timpul ședințelor.

Ofer o consultație gratuită de 15 min.


Reiki: Disponibilitate

Luni si Joi – sesiuni de Reiki la distanță

Vineri– sesiuni de Reiki în persoană in Ealing @ The Soma Room

Reiki: Durata si tarif

~ Sesiune în persoană 30 min- £30

~ Sesiune în persoană 45 min- £45

~ Sesiune în persoană 60 min- £60


~Sesiune Enkaku/ Reiki la distanta de 30 min- £25

~Sesiune Enkaku/ Reiki la distanta de 45 min- £40

~Sesiune Enkaku/ Reiki la distanta de 60 min- £55

~ Sesiuni mai lungi și un amestec de Psihosinteză și Reiki disponibile la cerere~

Cine sunt și ce mă face să fiu eu


Atât experiențele plăcute cât și dureroase au modelat cine sunt astăzi, deoarece m-am luptat cu probleme de sănătate mintală în adolescentă. M-am nascut intr-un oras frumos din vestul Romaniei si m-am mutat in Londra in 2006.

In Londra, circumstanțele m-au determinat să lucrez în domeniul financiar timp de aproape zece ani, în ceea ce acum mi se pare o altă viață. Chiar dacă a fost o experiență plină de satisfacții în multe privințe, dupa ce am implinit 30 de ani, am început să simt că viața mea nu mai avea scop și sens. Așa că am decis să-mi urmez pasiunea pentru autodezvoltare, sănătate mintală și spiritualitate și m-am înscris la un curs postuniversitar de consiliere de Psihosinteză, care a durat trei ani. În timpul formării mele, mi-am dat seama că aveam trăsături de ADHD; acest lucru m-a ajutat sa inteleg unele lupte din viața mea, mai ales în școală. Am început să explorez neurodiversitatea printr-o lentilă transpersonală.

Am fost conștienta și atrasa de terapiile energetice de mulți ani, dar ceva m-a împiedicat să le explorez mai mult. În 2020 am fost confruntata cu o afecțiune bruscă a pielii și după ce nu am avut prea mult noroc cu medicina occidentală, am decis să încerc o abordare alternativă. Am descoperit Jikiden Reiki și m-am îndrăgostit de simplitatea și valorile sale. Asa a început călătoria mea de autovindecare profundă, iar acest lucru m-a determinat sa practic Reiki profesional.

De asemenea, sunt interesată de spiritualitate. Am fost botezată și crescută in religia Ortodoxă, dar în adolescență am devenit dezamăgită de această religie dogmatică. După ani de explorare interioară și exterioară a diferitelor credințe si religii, am început călătoria mea de conectare cu divinul într-un mod care are mai mult sens pentru mine: un mod nedogmatic și unic, care mă face să mă simt mai autentică și mai împlinită.

În călătoria mea de descoperire de sine am întâlnit oameni minunați care m-au susținut pe parcurs, care mi-au oferit un spațiu sigur și iubitor pentru ca adevăratul meu eu să iasă la iveală. Sper să iti pot oferi un spațiu similar în timp ce pornesti în călătoria ta unică de conectare cu sinele tau autentic.

Formare în Psihosinteza:

 • Certificat în fundamente de Psihosinteză (1 an)
 • Diploma postuniversitară de nivel 7 în consiliere prin Psihosinteză (2 ani)
 • Plasament într-o clinică cu cost redus (1 an și 6 luni)

Formare în terapie energetică/Reiki si descendentă:

Shoden (Nivelul 1) & Okuden (Nivelul 2)

​Mikao Usui -> Chujiro Hayashi -> Chiyoko Yamaguchi -> Tadao Yamaguchi -> Rika Tanaka > Andreea Fagetan

~ Contactează-mă dacă doresti să rezervi o sesiune inițială de terapie sau pentru o consultație gratuită de 15 minute dacă ai întrebări ~