Terapii

” A-i cunoaște pe ceilalți este inteligență; a te cunoaște pe tine însuți este adevărata înțelepciune.
Să-i stăpânești pe ceilalți este putere; să te stăpânești pe tine însuți este adevărata putere.”

Lao Tzu

Ce ți-ar înflăcăra sufletul?

A fi om nu este întotdeauna ușor. Uneori vine cu provocări, așteptări și confuzie, mai ales dacă ți-e este greu te încadrezi în tiparele sociale pentru că esti neurodivergentă sau că ai o identitate sau o expresie de gen care e “anormală”.

În copilarie dacă te-ai simțit diferită de cei din jurul tău și nu te-ai simțit în siguranță să fi tu însuți, s-ar putea să te simți înstrăinată și singură și să te ascunzi de lume ca adult.

S-ar putea să te străduiesti să fi ceva ce nu esti pentru a fi acceptată de ceilalți.

S-ar putea să sfârșești prin a trăi o viață care arată bine din exterior, dar în adâncul sufletului tău te simți tristă, pierdută, fără speranță și neputincioasă.

S-ar putea să simți că îți lipsește ceva sau că trebuie să existe mai mult în viață.

Cu toate acestea, adevăratul tu nu a dispărut niciodată cu adevărat; el se ascunde sub provocările mentale sau fizice, sub condiționările de mediu și culturale și sub traumele generaționale pe care s-ar putea să nici măcar nu știi că le porți. Este rezistent și dacă te gândești să începi terapie, este de asemenea mult mai curajos decât crezi.

Meriți să fii iubită și să trăiești o viață care să simti că e adevărată pentru tine. Să găsești scopul tău unic și sensul vieții.

Bună, sunt Andreea

Sunt terapeută de Psihosinteză și practicantă Reiki, pasionată de înțelegerea minții umane, autodezvoltare, terapie energetică si spiritualitate non-dogmatică


Vreau să ajut oamenii să-și vindece mințile, corpurile și sufletele, pentru a le permite să se simtă liberi să se conecteze cu sinele lor autentic și să-și îmbunătățească viața. Cred că atunci când oamenii devin cu adevărat conștienți de lumea lor interioară, ei au puterea de a schimba lucrurile în bine, nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru lumea exterioară din jurul lor.

TERAPIILE PE CARE LE OFER

TERAPIE DE PSIHOSINTEZă

Te pot ajuta să-ți explorezi luptele și potențialul. Te voi îndruma să îți vindeci rănile și să îți descoperi sinele autentic, să îți găsești “tu”-ul tau.

REIKI- TERAPIE CU ENERGIE

În afară de terapia prin Psihosinteză, sunt pasionată și de terapia energetică. Practic Reiki care te poate sprijini în diverse probleme fizice sau psihologice. Fie că ești interesat(a) să te relaxezi sau vrei să explorezi diverse dificultati fizice sau psihice, pot fi ghidul tău în călătoria ta de vindecare.

Practica mea Reiki este deschisă tuturor genurilor.